New!


Skrivet 2011-09-30 klockan 17:42:09 . | . Kategori: Nytt i garderoben . | . 1 kommentarer
Hej söta! Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, trivs lika bra i skolan fortfarande. Det är rätt så mycket just nu, tidiga morgnar och lite sömn. Det är mycket korvstoppning, är uppe på 5:e presentationen tror jag och haft en "dugga". Men man är inte riktigt studievan än, men de kommer väl. Ikväll så kanske de blir något glas vin eller två med tjejerna. Vi får se vad kvällen har att bjuda på.. Nu tar jag långhelg toppat med plugg! Xx
'
Ah juste, var förbi VILA'S nyaöppnade butik. Hittade en svart topp/tunika och ett halsband, som ni kan se nedan:Summary.


Skrivet 2011-09-18 klockan 00:11:54 . | . Kategori: Vardag & Tankar . | . 0 kommentarer
Hej! Första skolveckan har gått, och den har varit grym! Goa klasskamrater, inspirerande människor, lärorika lektioner och inspark. Igår så var de inspark för oss rookies, och vad säger man? Vi blev rejält nollade av klassen över oss!? De hade planerat diverse uppdrag och pinsamheter som skulle genomföras. And they didn't take a no for a answer! Vi blev indelade i lag och alla lag fick olika teman. Vi vann tyvärr inget pris, men vi kämpade väl. En "lagmedlem" fick tom åka till sjukan. De var pga ett uppdrag vi skulle genomföra, han skadade sin fot. Men han mår bra nu, som tur är. Tycker dock att vi skulle få några extrapoäng. Sympati? Sen vart de förfest hos söta J och senare på kvällen var de middag/fest. Ett bra slut, på en bra vecka!
En bild från gårdagens inspark. Gissa vilket tema vårt lag fick?I'm so excited!!


Skrivet 2011-09-10 klockan 01:28:48 . | . Kategori: Vardag & Tankar . | . 0 kommentarer
Hej fina! Jag suger, I know. Bloggar alldeles för dåligt! Och jag ser att de är några som går in då och då och kikar. Ska försöka bättra mig.
Kom hem från jobbet för en stund sen. Vart lite otaggad att jobba eftersom det var ett mertidspass och jag sov ganska kasst igår natt, igen! Men det var mycket att göra så det gick ganska fort. Jag måste verkligen göra något åt min  dåliga sömn. Har sovit dåligt i en vecka nu, sover bara 2-3 h per natt. Inte bra alls! Jag hoppas att det ska bli bättre snart, för vet ni? På måndag så börjar studierna, ska bli galet kul!! Samtidigt är det lite pirrigt, men jag är jätte taggad för detta!! Whoop whoop! Nä nu måste jag krypa ner till sängs, imorgon gör jag mitt sista pass. Ska bli så himla skönt att slippa "högstadiet" ett tag. Natti natt. Xx